Garanciális igény vagy elállás bejelentése

A Garancia vagy elállás érvényesítésének lépései:

HIBÁS TERMÉK VAGY CSERE IGÉNY ESETÉN:

Ne küld vissza a csomagot! Görgess az oldal aljára és töltsd ki az űrlapot. Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot. (Kérlek vedd figyelembe, hogy kizárólag munkanapokon, munkaidőben tudjuk az üzenetet feldolgozni. Köszönjük megértésed és türelmed)

ELÁLLÁS ESETÉN:

Ha elállás és visszaküldés mellett döntesz, kövesd az alábbi lépéseket:

  1. töltsd ki az eredeti csomagban mellékelt visszaküldési formanyomtatványt (ha nem volt nyomtatvány a csomagban, akkor egy papírra írd rá a neved és a rendelésszámot, majd ezt tedd a csomagba) és a terméket lehetőleg az eredeti vonalkódjával és csomagolásával együtt küld vissza ajánlott küldeményként vagy csomagként az alábbi címre. (FONTOS: a visszaküldés költsége ebben az esetben Téged terhel.) Visszaküldési cím: Webshippy Kft. (Eyeshield.hu) 2151 Fót, East Gate Business Park C/2.
  2. Ezt követően görgess ennek az oldalnak az aljára és töltsd ki az ott található űrlapot.

Kedvezmények érvényessége csomagban vásárolt termékek (rész-)elállása esetén:

Amennyiben több szemüveget vásároltál egy kedvezményes csomagban és az elállást nem a teljes csomagra vonatkozik, hanem csak a termékek egy részére érvényesíted, akkor értelem szerűen a csomagkedvezmény értvénytelenné válik és a visszatérítést a megtartott darabszámú termék vásárláskor aktuális ára alapján kalkuláljuk. 

példa 1: ha 3 darabos csomagkedvezménnyel vásároltál és az elállás csak 2 termékre vonatkozik, akkor a megtartott 1db szemüveg normál árának és a vásárláskor megfizetett ár különbözetét fizetjük vissza. 

példa 2: ha 3 darabos csomagkedvezménnyel vásároltál és az elállás csak 1 termékre vonatkozik, akkor a megtartott 2db szemüveg 2 darabos kedvezményes csomagárának és a vásárláskor megfizetett ár különbözetét fizetjük vissza. 

Mikor utaljuk vissza a vételárat?

A visszautalást a csomag beérkezését és feldolgozását követően indítjuk amint logisztikai partnerünk (Webshippy) jelzi felénk a termék visszaérkezését. Ez a termék beérkezésétől számítva a raktár leterheltségétől függően átlagosan 3-5 munkanap.

Kérlek vedd figyelembe, hogy üzenetedet kizárólag munkanapokon olvassuk. Feldolgozási idő 1-2 munkanap is lehet. Válaszunkig türelmedet előre is köszönjük.