INNOVIEW - Gamer / Monitor szemüveg

INNOVIEW kék fény szűrő gamer szemüveg / monitor szemüveg.

9 900 Ft

ELFOGYOTT

Páros és tripla kedvezmények!

Bármilyen 2db vásárlása esetén a 2db összesen:
25980Ft
19900 Ft
  •  
Bármilyen 3db vásárlása esetén a 3db összesen:
38970Ft
27990 Ft
  •  

A kedvezmény a kosár oldalon fog megjelenni

Miben segít

Jellemzők

Nincs kockázat

*11:00ig beérkező rendelés, következő munkanapon kézbesítjük.

INNOVIEW Gamer szemüveg / monitor szemüveg

A képernyő védő szemüveg legfontosabb tulajdonságai

kék fény szűrő szemüvegben a képernyő előtt

Előnyök

A INNOVIEW kék fény szűrő szemüvegével elkerülheted a képernyők és LED lámpák által kisugárzott káros kék fényspektrum negatív hatásait. 

A védőszemüveg használatával elkerülheted a képernyők okozta fejfájás, szemszárazság, koncentrációs problémák jelentős részét.

A szemüveg igazi előnyei hosszú távú használat során mutatkoznak meg, hiszen a nagy energiájú kék fénytartomány észrevétlenül károsítja a látásunkat. Használatával jelentősen késleltetheted a látásromlást, ami az öregedéssel jelentkezik.

Ideális választás

Munkavégzéshez

Napi 8-12 óra munka a monitor előtt? Fejfájás, szemszárazság, dekoncentráció. Ismerős? Védd a szemed a képernyőktől és enyhítsd ezeket a panaszokat!

gamer-2

PC Játékhoz

Játék közben legnagyobb a szem igénybevétele, hiszen erősen koncentrálsz és fókuszálsz a monitor képére, ami gyorsan változik is. Ilyenkor van a legnagyobb szükség a védelemre!

Gamer szemüveg ajándékba

Ajándékba

Ha ismersz olyat, aki sokat játszik vagy dolgozik számítógépen, rendelj neki egy monitor védő szemüveget. Nem csak örülni fog neki, de még véded is a látását!

INNOVIEW Kék fény szűrő szemüveg

Termék jellemzők

innoviews_kek_feny_elleni_vedoszemuveg-2

INNOVIEW Monitorvédő szemüveg

Részletes adatok

Keret anyaga

Erős, fényes fekete TR90 műanyag

Színkombináció

Jelenleg fényes fekete színben kapható, a lencse semleges, enyhén színezett.

Szemüveg súlya

A felhasznált anyagoknak köszönhetően könnyű. Emiatt kényelmes, nem terheli az orrot és a fület.

A csomag tartalma

A INNOVIEW képernyővédő szemüveghez jár egy szemüvegtok és egy törlőkendő

A képen látható tok csak illusztráció. A csomagban érkező szemüvegtok a eltérő lehet!

Gyakori kérdések

A készleten lévő szemüvegek szállítása átlagosan 2-3 munkanapon belül várható. A szemüvegek magyarországi raktárról kerülnek kiszállításra. A rendelhető termékek esetében ez több idő lehet, de ezt mindig feltüntetjük.

Nem kell aggódnod. A szemüvegek csomagolásánál nagyon ügyelünk a biztonságra, valamint a csomagoláson feltüntetjük, hogy törékeny. A futárszolgálat odafigyel erre, így szinte kizárt a sérülés veszélye. Ha mégis sérülten kapod a csomagot, akkor ne vedd át hanem a futárnak jelezd és töltsétek ki az erre szolgáló űrlapot. A többit mi intézzük.

Természetesen. A szemüvegekre a magyar jogszabályok által előírt 14 napos visszaküldési garanciát, valamint a szokásos egy év  garanciát vállalunk.

Nem, ez most nem a bűnügyi műsor a TV-ben 😉

A kék fénytartomány egy nagy energiájú fény hullámhossz tartományból (HEV) és egy kis energiájú veszélytelen tartományból (LEV) áll, amit a különféle képernyők bocsájtanak ki. Ez a kék fény nagy energiájú spektruma károsítja a szem ideghártyát, ezért fontos, hogy védjük a szemet ezektől a sugaraktól. A kék fény szűrő gamer szemüvegeink és monitor szemüvegeink ezt a tartományt szűrik ki.

Számtalan gyártó és számtalan típus kapható.  Évente több százezer darab kék fény szűrő szemüveget vásárolnak világ szerte.

Ha nem működne, nem vásárolná sok-sok ember, és nem használná elégedetten. 

Nincs különbség. A védő szemüvegek közt kizárólag stílusbeli eltérés van, de bármelyik használható játékra és munkára is, ugyan azokat az optikai tulajdonságokat hordozzák. Tehát válaszd bátran azt, amelyik neked tetszik és használd akár játékra akár munkára.

Általában a csomag tartalmaz egy szemüvegtokot és egy törlőkendőt is, de ez változhat, ezért kérlek minden esetben tájékozódj a termékoldalon, ott pontosan fel van tüntetve a csomag tartalma.

Egyelőre nem. A forgalmazott szemüvegek mind nulla dioptriásak.

A szemüvegkeret fémből és/vagy műanyagból készül. Minden esetben tartós, strapabíró anyagról van szó. A pontos anyaghasználat termékenként eltérő lehet ezért kérlek a terméklapon tájékozódj a pontos információkért.

A monitor szemüveg lencse több rétegű műanyagból, különleges eljárással készül, így nem csak könnyű, de karc és törésálló is egyben.

Előfordul, hogy a feliratkozást ingyen szállítás kuponnal jutalmazzuk. Légy résen 😉