Vásárlási információk

A legfontosabb információk címszavakban összefoglalva

Átvételi módok / Szállítási Módok és Szállítási Költségek

Az Eyeshield Shop egy tisztán online működő webáruház, így bemutatóteremmel, vagy fizikai üzlettel nem rendelkezik. 

Ennél fogva személyes átvételi lehetőség sajnos nincs

Lehetséges átvételi módok / szállítási költségek

  • Házhozszállítás GLS Futárszolgálat a megrendelésnél leadott szállítási névre/címre kézbesíti a csomagot házhoz (790Ft)
  • GLS Csomagpontra történő szállítás (790Ft). A csomagponton az átvétel minden esetben a csomagpont saját nyitvatartása és feltételei szerint történik, erre nekünk mint webáruház nincs ráhatásunk! (A kiválasztott csomagponton lehetséges Fizetési módokról a csomagpont kivalasztásakor láthatsz információt)
  • FOXPOST csomagautomata (950Ft). A FoxPost csomagautomatánál lehetséges aktuális fizetési és átvételi lehetőségekről a https://foxpost.hu/ oldalon találsz információt.

A szállítási mód a pénztár oldalon választható ki / módosítható.

Szállítási időK

Ha a rendelést normál munkanapon 11:00 óráig adtad le, akkor a csomag kézbesítésének várható ideje a következő munkanap

Ha munkanapon 11:00 után érkezett be a rendelés, akkor a következő utáni munkanap. (tehát például ha kedden délután adod le a rendelést akkor azt várhatóan csütörtökön fogod megkapni)

Kérlek vedd figyelembe, hogy ünnepnapokon és munkaszüneti napokon, hétvégén a futárcégek nem dolgoznak, így a fentiek kifejezetten munkanapra értendőek. 

Ha hétvégén, vagy munkaszüneti napon adod le a rendelésedet, akkor a legközelebbi munkanapon adjuk át a csomagot a futárnak és így azt rákövetkező munkanapon fogod megkapni. (tehát a szombaton leadott rendelésedet következő kedden fogod megkapni)

A fenti normál szállítás idők bizonyos esetben módosulhatnak/növekedhetnek, például:

  • Black Friday körül
  • Karácsony előtt
  • Glamour napok, Joy napok, kupon napok körül
  • Továbbá a logisztikai partnereink (Webshippy, GLS, FoxPost, stb) bármilyen egyéb okból felmerülő késése/problémája esetén

 

Fizetési módok

  • GLS Futárszolgálatnál utánvét fizetése: Készpénzben vagy bankkártyával.
  • GLS csomagponton: a kiválasztott csomagpont saját fizetési lehetősége szerint (erről a kiválasztáskor olvashatsz információt) 
  • FOXPOST csomagautomatánál: csak bankkártyával. (Mivel ezt a FoxPost saját hatáskörben bármikor változtathatja, aktuális információért itt tájékozódhatsz: https://foxpost.hu/)

Vásárlás menete

Garanciális ügyintézés és visszavásárlás (Elállás) vagy csere

35 napos visszavásárlási és 12 hónap normál garancia

A törvényben előírt 14 nap helyett mi 35 nap visszavásárlási garanciát vállalunk. Ha nem tetszik, nem áll jól, nem felel meg, küld vissza ajánlott küldeményként és mi visszafizetjük a termék árát! (FONTOS: a visszaküldés költsége ebben az esetben Téged terhel.)

Ezen kívül a termékekre a vásárlás napjától számított 12 hónap garanciát vállalunk. 

Garanciális ügyintézés vagy visszavásárlás(ELÁLLÁS) menete: