Vásárlási információk

A legfontosabb információk címszavakban összefoglalva

Átvételi módok / Szállítási Módok és Szállítási Költségek

Az Eyeshield Shop egy tisztán online működő webáruház, így bemutatóteremmel, vagy fizikai üzlettel nem rendelkezik. 

Ennél fogva személyes átvételi lehetőség sajnos nincs

Lehetséges átvételi módok / szállítási költségek

  • Házhozszállítás GLS Futárszolgálat a megrendelésnél leadott szállítási névre/címre kézbesíti a csomagot házhoz (790Ft)
  • GLS Csomagpontra történő szállítás (790Ft). A csomagponton az átvétel minden esetben a csomagpont saját nyitvatartása és feltételei szerint történik, erre nekünk mint webáruház nincs ráhatásunk! (A kiválasztott csomagponton lehetséges Fizetési módokról a csomagpont kivalasztásakor láthatsz információt)
  • FOXPOST csomagautomata (950Ft). A FoxPost csomagautomatánál lehetséges aktuális fizetési és átvételi lehetőségekről a https://foxpost.hu/ oldalon találsz információt.

A szállítási mód a pénztár oldalon választható ki / módosítható.

Szállítási időK

Ha a rendelést normál munkanapon 11:00 óráig adtad le, akkor a csomag kézbesítésének várható ideje a következő munkanap

Ha munkanapon 11:00 után érkezett be a rendelés, akkor a következő utáni munkanap. (tehát például ha kedden délután adod le a rendelést akkor azt várhatóan csütörtökön fogod megkapni)

Kérlek vedd figyelembe, hogy ünnepnapokon és munkaszüneti napokon, hétvégén a futárcégek nem dolgoznak, így a fentiek kifejezetten munkanapra értendőek. 

Ha hétvégén, vagy munkaszüneti napon adod le a rendelésedet, akkor a legközelebbi munkanapon adjuk át a csomagot a futárnak és így azt rákövetkező munkanapon fogod megkapni. (tehát a szombaton leadott rendelésedet következő kedden fogod megkapni)

A fenti normál szállítás idők bizonyos esetben módosulhatnak/növekedhetnek, például:

  • Black Friday körül
  • Karácsony előtt
  • Glamour napok, Joy napok, kupon napok körül
  • Továbbá a logisztikai partnereink (Webshippy, GLS, FoxPost, stb) bármilyen egyéb okból felmerülő késése/problémája esetén

 

Fizetési módok

  • GLS Futárszolgálatnál utánvét fizetése: Készpénzben vagy bankkártyával.
  • GLS csomagponton: a kiválasztott csomagpont saját fizetési lehetősége szerint (erről a kiválasztáskor olvashatsz információt) 
  • FOXPOST csomagautomatánál: csak bankkártyával. (Mivel ezt a FoxPost saját hatáskörben bármikor változtathatja, aktuális információért itt tájékozódhatsz: https://foxpost.hu/)

Vásárlás menete

Garanciális ügyintézés és visszavásárlás (Elállás) vagy csere

35 napos visszavásárlási és 12 hónap normál garancia

A törvényben előírt 14 nap helyett mi 35 nap visszavásárlási garanciát vállalunk. Ha nem tetszik, nem áll jól, nem felel meg, küld vissza ajánlott küldeményként és mi visszafizetjük a termék árát! (FONTOS: a visszaküldés költsége ebben az esetben Téged terhel.)

Ezen kívül a termékekre a vásárlás napjától számított 12 hónap garanciát vállalunk. 

Garanciális ügyintézés vagy visszavásárlás menete: 

(CSERE ESETÉN ÍRJ NEKÜNK EMAILBEN ELŐSZÖR)

Ha nem cserélni szeretnéd, hanem az ELÁLLÁS mellett döntesz, kérlek töltsd ki a csomagban mellékelt visszaküldési formanyomtatványt (ha nem volt nyomtatvány a csomagban, akkor egy papírra írd rá a neved és a rendelésszámot, majd ezt tedd a csomagba) és a terméket lehetőleg az eredeti vonalkódjával (és ha megvan a csomagolásával) együtt küld vissza ajánlott küldeményként vagy csomagként a nyomtatványon megadott címre. (FONTOS: a visszaküldés költsége ebben az esetben Téged terhel.)

Visszaküldési cím:

Webshippy Kft.
(Eyeshield.hu)
2151 Fót, East Gate Business Park C/2. 

Minden esetben küldj emailt az elállási / garanciális szándékodról a hello [kukac] eyeshield.hu címre. 

A tárgyba írd bele, hogy “garancia” vagy “visszavásárlás / elállás” és a levélben tüntesd fel a vásárláskor kapott megrendelés számát, a visszaküldött csomag ragszámát/követőkódját és a bankszámla számodat, valamint kérlek írd meg, hogy mi a probléma, így jobban tudunk segíteni (pl. hibás termék cserét kérsz, vagy visszavásárlást szeretnél valamilyen okból) 

Kedvezmények érvényessége csomagban vásárolt termékek (rész-)elállása esetén:

Amennyiben több szemüveget vásároltál egy kedvezményes csomagban és az elállást nem a teljes csomagra vonatkozik, hanem csak a termékek egy részére érvényesíted, akkor értelem szerűen a csomagkedvezmény értvénytelenné válik és a visszatérítést a megtartott darabszámú termék vásárláskor aktuális ára alapján kalkuláljuk. 

példa 1: ha 3 darabos csomagkedvezménnyel vásároltál és az elállás csak 2 termékre vonatkozik, akkor a megtartott 1db szemüveg normál árának és a vásárláskor megfizetett ár különbözetét fizetjük vissza. 

példa 2: ha 3 darabos csomagkedvezménnyel vásároltál és az elállás csak 1 termékre vonatkozik, akkor a megtartott 2db szemüveg 2 darabos kedvezményes csomagárának és a vásárláskor megfizetett ár különbözetét fizetjük vissza. 

Mikor utaljuk vissza a vételárat?

A visszautalást a csomag beérkezését és feldolgozását követően indítjuk amint logisztikai partnerünk (Webshippy) jelzi felénk a termék visszaérkezését. Ez a termék beérkezésétől számítva a raktár leterheltségétől függően átlagosan 5-7 munkanap.