Vásárlási információk

A legfontosabb információk címszavakban összefoglalva

Átvételi módok / Szállítási Módok és Szállítási Költségek

Az Eyeshield Shop egy tisztán online működő webáruház, így bemutatóteremmel, vagy fizikai üzlettel nem rendelkezik. 

Ennél fogva személyes átvételi lehetőség sajnos nincs

Lehetséges átvételi módok / szállítási költségek

 • Házhozszállítás DPD Futárszolgálat a megrendelésnél leadott szállítási névre/címre kézbesíti a csomagot házhoz (1490Ft)
 • Aznapi házhozszállítás (1990 Ft).

  Amennyiben 14.00-ig beérkezik a megrendelésed és minden megrendelt termék készleten van, akkor a rendelésed napján 16:00-22:00 óra között kísérletet tesz a kiszállításra a Boxy Sameday futára! Jelenleg az aznapi szállítási mód csak Budapesten és környező településeket érhető el! Aktuális lista a településekről ezen a linken érhető el: Boxy Sameday települések aktuális listáját a https://boxy.hu/boxy-sameday-lefedettseg oldalon követheted nyomon.

 • FOXPOST csomagautomata (990Ft). A FoxPost csomagautomatánál lehetséges aktuális fizetési és átvételi lehetőségekről a https://foxpost.hu/ oldalon találsz információt.

A szállítási mód a pénztár oldalon választható ki / módosítható.

Szállítási időK

Ha a rendelést normál munkanapon 11:00 óráig adtad le, akkor a csomag kézbesítésének várható ideje a következő munkanap

Ha munkanapon 11:00 után érkezett be a rendelés, akkor a következő utáni munkanap. (tehát például ha kedden délután adod le a rendelést akkor azt várhatóan csütörtökön fogod megkapni)

Kérlek vedd figyelembe, hogy ünnepnapokon és munkaszüneti napokon, hétvégén a futárcégek nem dolgoznak, így a fentiek kifejezetten munkanapra értendőek. 

Ha hétvégén, vagy munkaszüneti napon adod le a rendelésedet, akkor a legközelebbi munkanapon adjuk át a csomagot a futárnak és így azt rákövetkező munkanapon fogod megkapni. (tehát a szombaton leadott rendelésedet következő kedden fogod megkapni)

A fenti normál szállítás idők bizonyos esetben módosulhatnak/növekedhetnek, például:

 • Black Friday körül
 • Karácsony előtt
 • Glamour napok, Joy napok, kupon napok körül
 • Továbbá a logisztikai partnereink (Webshippy, GLS, FoxPost, stb) bármilyen egyéb okból felmerülő késése/problémája esetén

 

Fizetési módok

 • Futárszolgálatnál utánvét fizetése: Készpénzben vagy bankkártyával.
 • FOXPOST csomagautomatánál: csak bankkártyával. (Mivel ezt a FoxPost saját hatáskörben bármikor változtathatja, aktuális információért itt tájékozódhatsz: https://foxpost.hu/)

Vásárlás menete

Garanciális ügyintézés és visszavásárlás (Elállás) vagy csere

35 napos visszavásárlási és 12 hónap normál garancia

A törvényben előírt 14 nap helyett mi 35 nap visszavásárlási garanciát vállalunk. Ha nem tetszik, nem áll jól, nem felel meg, küld vissza ajánlott küldeményként és mi visszafizetjük a termék árát! (FONTOS: a visszaküldés költsége ebben az esetben Téged terhel.)

Ezen kívül a termékekre a vásárlás napjától számított 12 hónap garanciát vállalunk. 

Garanciális ügyintézés vagy visszavásárlás(ELÁLLÁS) menete: